Известие

Collapse
No announcement yet.

и двете задни стъкла се движат мноооого бавно и с прекъсване

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    цялата работа според мене е,че не се ползват често и за тва така след време се затруднява движението на стъклата,проблема е в уплътненията на стъклото.прах,боклуци и т.н.при сваляне или дигане мойте скърцаха като горни носачи,позачистих малко и се пооправиха,днес ще опитам друго.
    -даааа.....има логика.
    като поровичкам ще пиша.
    -задните бутони-категорично отказват. не е натиснат закл. механизъм.
    -само шоферските действат,
    но за задните мудно, гадно, не до горе и не винаги.

---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщение
    Може да си проверите и масата,от нея се получават бавно свалящи (дигащи) стъкла
    в моя случай - малковероятно.
    да е клеясала масата и на двете задни врати едновременно!?!?!?
    sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Така както бях споменал в горните постове,при мен се движеха много мудно спрямо предните? Днес хубав слинчев ден,колата слънчасала свалям аз всички джамове за да се проветри и така цял ден единя заден джам се проветряваше докато не свалих кората за да установя проблема.Проблема се оказа в това - слабо смазване т.е. никакво смазване нямаше(там кадето моторчето задвижва механизма на жилата) греста се е превърнала направо в сапун,след едно обилно смазване и раздвижване на компонетите всичко се оправи сега си сваля и качва джама все едно мажеш маргарин на филийка.Сега е ред на другото моторче.
      156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
      KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
      Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
      Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Друго решение е климатроника да ти работи, аз въобще не си свалям стъклата, камо ли задните
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Друго решение е климатроника да ти работи, аз въобще не си свалям стъклата, камо ли задните
          Покарай зад някой издуханяк да те усмърди и през затворената клапа, пък да видим няма ли да ги отваряш

Сваляне корите на вратите, почистване на механизмите, смазка... и всичко проработва, проблема е, че никои не иска да се занимава с това.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Съгласен съм, едно поне трябва да работи, а иначе това е изхода /дето никой не ще да го прави/
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Сваляне корите на вратите, почистване на механизмите, смазка... и всичко проработва, проблема е, че никои не иска да се занимава с това.
              ама колко мн си прав.....
              срам ме е да си го призная!
              sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Решението вече е ясно. Вземате си една бира, столче, комплект отвертки ... и се забавлявате.

Мисля, че изчерпахте темата

Поздрави

Comment

Working...
                X